Διαχείριση πολυκατοικίας

Διαχείριση και οργάνωση

Διαχείριση Πολυκατοικιών & Συγκροτημάτων Κατοικιών
Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση της πολυκατοικίας σας, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αντικαθιστώντας πλήρως τον Διαχειριστή, έτσι ώστε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας.

ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ!

Η "ABC Neat Service", αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά στους κοινόχρηστους χώρους.

Μια σπουδαία ομάδα Συμβούλων της εταιρίας είναι έτοιμη να σας επισκεφθεί και να σας εξηγήσεις όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Εξ ολοκλήρου διαχείριση πολυκατοικιών - κτιρίων "ABC Neat Service" , αλλά και τρόπους για καλύτερη διαχείριση.

Εργασίες Διαχείρισης

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής :

Έκδοση και διανομή κοινοχρήστων

Μέσα στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, και άμεση διανομή στα διαμερίσματα. Για όσους ιδιοκτήτες μένουν εκτός της πολυκατοικίας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των ειδοποιητηρίων με fax, email και ταχυδρομείο.

Είσπραξη των κοινοχρήστων

Από τα διαμερίσματα των κατοίκων, σε προκαθορισμένες μέρες και ώρες.

Σε περιπτώσεις καθυστερήσεων εφαρμόζουμε συγκεκριμένες διαδικασίες τηλεφωνικής και γραπτής όχλησης των οφειλετών, ενημέρωση των ιδιοκτητών τους (εάν είναι μισθωτές) και, εάν είναι απαραίτητο, συγκαλούμε΄Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ενημέρωση των συνιδιοκτητών και την πιθανή λήψη νομικών μέτρων.

Παρακολούθηση Οικονομικής Διαχείρισης

Για την λογιστική παρακολούθηση της οικονομικής διαχείρισης χρησιμοποιούμε προηγμένο λογισμικό εμπορικής διαχείρισης (ERP). έτσι, είμαστε σε θέση να σας ενημερώνουμε άμεσα για την οικονομική κατάσταση της Διαχείρισης, και να προλαμβάνουμε τα οποία προβλήματα στην αρχή τους.

Πληρωμή Οικονομικών Υποχρεώσεων

Βασικό μας μέλημα είναι η ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας. Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε πάντα για την έγκαιρη εξόφληση των οφειλών της Διαχείρισης, με προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.

Τήρηση Ταμείου

Για την φυσική τήρηση του ταμείου της Διαχείρισης προτείνουμε την λύση του τραπεζικού λογαριασμού. Παρόλο ΄που για να ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός χρειάζονται ορισμένες διαδικασίες, και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αρκετός χρόνος, είναι η καλύτερη επιλογή γιατί :

  • Ο λογαριασμός είναι στο όνομα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και όχι του Διαχειριστή.
  • Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού.
  • Εξασφαλίζεται η ακεραιότητα του αποθεματικού, και η διαφάνεια στις συναλλαγές.
  • Εξασφαλίζεται η νομιμότητα των συναλλαγών.

Επιστροφή στην "Αρχική" σελίδα